ERP software automatiseert uw gehele bedrijfsvoering

U wilt zich kunnen concentreren op uw strategische planning en het uitbouwen van uw onderneming en klantenportefeuille. U wordt echter opgeslokt door dagelijkse operationele details, ad hoc informatieaanvragen, en de non-stop druk van uw concurrenten. Snel reageren op klantenvragen is vaak niet mogelijk omdat de benodigde informatie vaak  uit verschillende systemen of locaties gehaald moet worden. Door het gebruik van meerdere systemen, ontbreekt het aan samenhang tussen verkoop, boekhouding en operationele processen. Hierdoor ontstaan knelpunten en verminderde productiviteit en heeft u te maken met extra werkzaamheden, zoals dubbele invoer van gegevens. Dit alles zorgt voor fouten en vertragingen.

SAP Business One, het betaalbare ERP systeem voor het MKB

SAP software is de meest gebruikte ERP software in Nederland (zie artikel van Computer Profile). SAP is expert op het gebied van  bedrijfsprocessen en dat weten de Nederlandse bedrijven (zie blokdiagram hiernaast). Dagelijks profiteren zij van alle mogelijkheden die de bedrijfssoftware van SAP hen biedt.

Nu dénkt u misschien dat SAP alleen geschikt is voor grote bedrijven. Niets is minder waar!

SAP Business One2014-05-22_133624

 

 

 

 

 

 

 SAP heeft al sinds 2003 een speciaal pakket voor het MKB. Dus ook kleinere bedrijven kunnen profiteren van de kennis en ervaring die SAP heeft opgedaan bij grotere bedrijven (zoals bijvoorbeeld internationale wet- en regelgeving). Speciaal voor het MKB ontwikkelde SAP: SAP Business One. Met SAP Business One heeft u één systeem voor uw gehele bedrijfsvoering. Professionele ERP software, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Met SAP Business One kunt u uw processen beter beheren en krijgt u beter inzicht in uw bedrijfsprocessen. Dit vergroot uw winstgevendheid.

De komende jaren focust SAP zich op het MKB vanaf 1 gebruiker

 Prijzen vanaf € 990,00 eenmalig of € 29,00 per maand

 

Bekijk het gratis webinar van SAP over waarom 40.000 MKB’ers al werken met SAP Business One.

Bekijk het gratis webinar van SAP over Bedrijfssoftware in de cloud: veilig of verkeerd?

erp software in de cloud

erp software in de cloud

 

 

 

 

 

 

 

erp software in de cloud

erp software in de cloud

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil meer lezen over SAP Business One bedrijfssoftware voor het MKB!

 

SAP Business One voor specifieke doelgroepen

Voor specifieke doelgroepen bieden wij volledig in SAP Business One geïntegreerde oplossingen met diepgaande functionaliteiten.
Onze oplossingen zijn:

Al deze oplossingen zijn door SAP gecertificeerd en volledig geïntegreerd in SAP Business One.

SAPCerti_SAP_BusiOne_Integ_CG10_R_pos

 

 

SAP Business One, dé geïntegreerde ERP & CRM bedrijfssoftware voor het MKB.

18Solutions_by_PartnerU bent een specialist in uw vak. Maar u hoeft echt geen specialist in bedrijfssoftware te worden. Vertrouw op SAP Business One, een betaalbare, gebruiksvriendelijke softwaretoepassing voor bedrijfsbeheer. Eén compleet systeem dat al uw kernprocessen dekt, inclusief oplossingen voor webbased CRM en e-commerce.

Ik wil de SAP Business One website bekijken

Ik wil meer lezen over SAP Business One ERP software voor het MKB!

SAP Business One