Planlogic en SW Business Solutions gaan samen verder

Vanaf 1 juli 2020 gaan Planlogic en SW Business Solutions (SWBS) samen verder en neemt Planlogic de aandelen van SW Business Solutions over.

Zowel Planlogic als SWBS zijn gespecialiseerd in de verkoop, implementatie en het beheer van SAP Business One , ieder in een eigen marktsegment. Planlogic richt zich van oudsher op productiebedrijven waar SWBS vooral handelsbedrijven bedient. Door deze marktfocus onderscheiden beide bedrijven zich met specifieke branche kennis en bijpassende producten.

Planlogic en SWBS werken al langer samen en hebben veel gemeen waar het gaat om hun vakgebied SAP Business One. Door de activiteiten te bundelen, blijft de markfocus behouden en verdubbelt de organisatie in aantal klanten en medewerkers. Dit levert een belangrijke bijdrage aan continuïteit en gewenste groei.

Het doel is vanaf 2021 als één team verder te gaan onder de naam ‘Planlogic’.

Het nieuwe directieteam (tevens aandeelhouders) bestaat uit Marcel Blokland (algemeen directeur), Michiel de Nooijer (commercie) en Paul Witmond (operatie).

 

Marcel Blokland (Planlogic): beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan wat betreft markten, kennis en team. Door de overname verdubbelen we in klanten en medewerkers. Hierdoor zijn we beter in staat om onze klanten te bedienen en onze groei ambities te realiseren’

Marc Tiggeler (Channel Sales Manager, SAP Nederland): ‘SAP streeft naar een ecosysteem met een aantal sterke partners. De aansluiting van SW Business Solutions bij Planlogic levert een combinatie op met een marktfocus die ons partnerlandschap goed aanvult”

facebook google twiter linkedin linkedin linkedin linkedin linkedin