SAP Business One voor SAP HANA

SAP heeft SAP Business One voor SAP HANA aangekondigd, de eerste business management oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen (MKB), die  volledig “in memory” draait. In tegenstelling tot traditionele software, maakt SAP HANA gebruik van het werkgeheugen i.p.v. opslagschijven. Het werkgeheugen is veel sneller, waardoor zoektijd vervalt. De applicatie is een schaalbare en betaalbare oplossing, met geïntegreerde analysemogelijkheden en high-volume transacties om real-time bedrijfsvoering voor het MKB mogelijk te maken.

De versie van SAP Business One voor SAP HANA biedt alle essentials voor kleinere bedrijven  met één  enkele gebruikersinterface. Het helpt gebruikers van begin tot eind bij  hun bedrijfsvoering – van operationeel tot strategisch en met verbeterd overzicht en controle. SAP Business One voor SAP HANA, helpt rapportage responstijden van bedrijven drastisch verminderen, waardoor medewerkers zowel productiever worden als  effectiever in hun besluitvorming. Door de snelheid van in-memory computing kunnen eerder onoplosbare problemen opgelost worden, en door het benutten van de out-of-the-box mogelijkheden van deze applicatie worden alle gebruikers efficiënter.  Deze mogelijkheden omvatten enterprise search en krachtige interactieve operationele analyse, waarmee het voor werknemers mogelijk wordt om bij hun dagelijks werk efficiënter om te gaan met informatie.

Het bedrijf  L.J.A. Miers uit Cambridgeshire, Engeland, is wereldwijd het eerste bedrijf waarbij SAP HANA geïmplementeerd wordt.  Miers is een gespecialiseerd bedrijf dat rubber en kunststof producten produceert voor alle sectoren van de industrie. SAP HANA wordt voor Miers gecombineerd met variatec BX Production.

De wereldpers heeft deze gebeurtenis uitgebreid opgepakt:

ComputerWorld UK
Manufacturing firm overhauls it with SAP Business One on HANA

Computer Weekly
Rubber and plastics converter Miers chooses Business One on HANA

CBR
SAP gains first customer for new real-time analytics software

Michiel de Nooijer van SW Solutions informeert u graag over de voordelen voor úw bedrijf van deze snelle en betaalbare SAP HANA oplossing!
Michiel de Nooijer
SW Solutions
T  0363 03 00 03
M 0646 64 62 76
Michiel.denooijer@Swsolutions.nl

facebook google twiter linkedin linkedin linkedin linkedin linkedin